Tulevat ampumatapahtumat

Ampujien ampumaturva

Liitto on neuvotellut jäsenistölleen ampumaturvan, joka vastaa sisällöltään muiden maanpuolustusjärjestöjen vastaavaa (esim. Reserviläisliitolla uuden jäsenryhmän ”toimintaturvamaksu” ja Reserviupseeriliitolla ”RUL Plus -jäsenyys”). Koska Finanssivalvonnan linjauksen mukaan vakuutuksia ei liitot voi enää jäsenistölleen myydä, ei myöskään vakuutussanaa tässä yhteydessä käytetä.

Rauhanturvaajaliiton jäsenille ampumaturvan vuosimaksu tulee olemaan 25 euroa, ja se antaa osallistumisoikeuden maanpuolustusjärjestöjen, puolustusvoimien ja muiden tahojen tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa ja joissa vaaditaan vakuutusturvaa.

Maksutapa ja -ohjeet ilmoitetaan jäsenistölle mahdollisimman pian, kuitenkin helmikuun loppuun mennessä, jotta ampumaturva saadaan voimaan hyvissä ajoin ennen ampumakauden alkua.
Toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni jäsenistämme ottaisi tämän ampumaturvan oman liittomme kautta, jotta hinta saadaan pidettyä tuossa 25 eurossa myös jatkossa.


 


14.7. -21 Ylihärmän Reserviläismalja 300m + 150m (perinnekiv.) Ylihärmä


24.7. Ylihärmän Reserviläisammuntakävely Ylihärmä


31.7. Avoin perinnekivääri ja kiik.kiv. 300m Kauhava


9.8. -21 Ammunta puoliautomaattikiv. 150 RA7 Vaasa


10.8. -21 Perinnepistooli Ilmajoki


 

Huomio! Yhdistyksen toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti (mm. ilmoittautumisohjeet tapahtumiin). Seuraa myös ilmoitteluamme:

– Liiton kotisivuilla (www.rauhanturvaajaliitto.fi)
– Rauhanturvaaja -lehdessä
– Lakeuden maanpuolustaja -lehdessä
– Pohjanmaan maanpuolustaja -lehdessä
– Epari-lehden järjestöpalstalla
– Ilkka-lehdessä
– Keski-Pohjanmaa -lehdessä.